Skip til hoved indholdet
    Hjem Årets gang

Årets gang

I løbet af året har vi forskellige traditioner og spændende aktiviteter.

Rundageren følger udover årets gang også naturens gang, og det afspejles i vores traditioner og aktiviteter. Vi laver derfor både aktiviteter ifm. højtider, som f.eks. fastelavn, men også aktiviteter ifm. forårets kommen, som f.eks. spiring af grøntsager og blomster.

 
 

Rundageren åbner på tværs af hele huset, hvor alle er samlet. I takt med at flere børn og voksne møder ind går vi ud i hvert vores team.

Da vi arbejder med projektbaseret læring igennem leg, vil der hele dagen være gang i vores funktionsrum både inde og ude.

Vi prioriterer at være ude minimum én gang i løbet af dagen. Ligegyldig om man går i vuggestuen, vuggehaven eller børnehaven. Med vores fokus på bæredygtighed og natur er det vigtigt for os, at børnene også leger og lærer udenfor – i al slags vejr.

Børnene tilbydes mad til formiddag, frokost og eftermiddag. Derudover bliver børnene i vuggestuen og vuggehaven puttet til lur. Der er også mulighed for at sove eller hvile i børnehaven, hvis børnene har behov for det. 

I Rundageren arbejder vi med projektbaseret læring, i Høje-Taastrup Kommune kaldt LAHOPL-forløb. LAHOPL står for:

  • L = Lange 
  • A = Autentiske 
  • HO = Hands-On 
  • P = Projektbaserede 
  • L = Læringsforløb 

LAHOPL er en metode, der skal give børnene mulighed for at komme hele vejen rundt om et tema, hvor de eksempelvis både synger, leger og hører historier om en bager. De får ligeledes lov til selv at bage boller, besøge en bagerbutik i nærområdet og så videre. På den måde kan børnene både se, smage, dufte, røre og opleve et tema igennem i længere periode.

Rundageren er et nyt dagtilbud, og vi har derfor ikke etableret vores traditioner endnu. Vi glæder os til at udvikle dem sammen.

Børnehuset Rundageren
Rundageren 7
2640 Hedehusene

Telefon: 43 35 21 80

Tryk 1 for Team Ild (Vuggehave)

Tryk 2 for Team Vand (Vuggestue)

Tryk 3 for Team Luft (Børnehave)

Tryk 4 for Kontor

Konstitueret pædagogisk leder:
Trine Baadsgaard
E-mail: trineba@htk.dk 

Klyngeleder: Carina Pagsberg Rutell
E-mail: carinaru@htk.dk 

Mandag – torsdag kl. 06:30 - 17:00

Fredag kl. 06:30- 16:30

Lukkedage